top of page

Over ons.

IIn 1980 werd ondergetekende gevraagd om de disco te verzorgen  bij een jeugdinterland sportkegelen tussen Nederland en Duitsland. in Kerkrade. Niet zo vreemd, want was mijn zolderkamer in de loop der jaren niet een mini discotheek geworden en had ik al een ruime collectie LP's en singles. Erg vreemd was dat niet, ik maakte zelf deel uit van de jeugdselectie, en de opdrachtgever was mijn trainer destijds.

Deze disco was in het Kerkraadse zwembad D'r Pool, en niet geheel toevallig is daar nog steeds de Kerkraadse

Zwem en Poloclub gevestigd. Prompt na mijn eerste optreden volgde de tweede aanvraag om een feestavond van de zwemclub te verzorgen.

En zo is het begonnen. Er werd een discomeubel gebouwd, apparatuur gekocht, wat bescheiden licht, en er werd een blitse naam gekozen. "The flying Dutchman drive inn show" Bij elke optreden werd de Renault 14 van mijn ouders ontdaan van achterbank en mijn ouders tuften naar "plaats delict" om mij vaak midden in de nacht weer op te halen. Hoogtepunt indertijd een gastoptreden bij de enige echte Veronica Drive inn show met als mentor de bekend DJ en DJ opleider Frans Sman.

Door Eugene Kikken van jongerencentrum Ald Weishoes in Venlo werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan de open Limburgse Jeugd DJ kampioenschappen, Het eerste jaar reikte ik tot de halve finale, Het tweede jaar 

mocht ik als finalist aantreden en werd ik achter de thans bekende Venlonaar Bart Houtermans tweede. 
Als DJ werkte ik in Kerkrade in Kelder 13, Discotheek Airport in Duren. Maar mijn grote liefde bleef de drive in show, de variatie, wisselende gezelschappen en het vrije ondernemerschap als belangrijkste drijfveer.

In de jaren 90 werd er afscheid genomen van "The flying Duchtman" en werd Parkstad Entertainment geboren.
Compleet met KvK en BTW nummer. 
In de jaren die volgden groeide Parkstad Entertainment als kool, en werd apparatuur en licht verder geprofessionaliseerd. Bijna alle grote boekingskantoren en evenementenbureau's wisten de weg naar ons te vinden.

 

In 2001 begonnen we met Karaoke. Echter de dure laserdisks stonden een groei in de weg en een jaar later staakten we de activiteiten om deze met intrede van de karaoke DVD weer op te pakken. Als volwaardig onderdeel van Parkstad Entertainment is toen "De karaokespecialist" ontstaan. De professionele aanpak van de Karaokespecialist resulteerden in opdrachten van diverse omroepen, theatercasts, KNVB en tal van nationale en internationale bedrijven. Daarnaast deed ook grote groep particulieren een beroep op de Karaokespecialist.

In 2012 hebben we i.s.m. met de T.H. Aken een systeem ontworpen om de DVD's te vervangen door computers,
Steeds verder ontwikkeld gemoderniseerd bewijzen deze set's nog wekelijks hun dienst. Uniek in haar soort.

Als toevallige D.J. in Aprés Ski bar "Hexenhaus" in Ellmau, al 20 jaar onze vaste vakantiestek en inmiddels       be-eedigd  stamgast, en liefhebber van Aprés ski, volksmuziek, is het idee geboren om  een vaste show in het

leven te roepen.  In 2014 is DJ Johann aus Ellmau am Wilden Kaiser geboren. Met vriendelijke ondersteuning van de VVV van Ellmau.

Na 35 jaar zijn we nog steeds alive and kickin', Onderscheidend door een vlotte babbel aan de microfoon, de nodige portie humor, uitstekende apparatuur en 35 jaar ervaring...

bottom of page