top of page

Het Patronaat en Cafe Dierks Wat is dat lekker !!

De accu is weer opgeladen, Het materiaal is gepoetst, nagekeken en we hebben er zin in. Morgenavond 17 februari geven we acte de presence bij de Zietsung "Nieuwe stijl" van Harmonie Sint Aemiliaan in Bleijerheide. In het Patronaat gaan we samen met o.a. Sjpassminister Fer Koussen en halve finalist van het LVK, Wiesse Sjwaam een feestje bouwen Ook stadprins Ruben I en zijn gevolg zullen hun opwachting maken in het Patronaat. De artiesten line up wordt gecompleteerd door leden van de Harmonie en een Mysterie Guest.

Zaterdagavond 18 februari zijn we bezig alweer voor het derde weekend op rij bij Cafe Dierks in Nieuwenhagen te gast. Voor de laatste keer voordat er grondig verbouwd gaat worden. We zullen eervol afscheid nemen van " De Trap"

Spaarclub "Vriendenkring" zal afscheid nemen van Prins Rik I en een nieuwe prins of prinses zal haar opwachting maken. Wie o wie gaat het worden? En dan zal de creme de la creme van de Buuttereedners zijn opwachting maken in Nieuwenhagen. Niemand minder dan meervoudig Limburg Buuttekampioen Huub Stassen zal menig lachsalvo opwekken. In de late uurtjes zullen de Heringbiessere uit Bocholtz, tweevoudig finalist op het LVK hun schlagers zingen,

Mijn persoon, als DJ John zal een en ander weer aan elkaar praten en we gaan weer voor sjtiemmung zoals we bij Dierks gewend zijn

Dus Wat is dat lekker

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page