top of page

 Oude jaars avond

De donkere dagen zijn aangebroken. Sinterklaas en de Kerst staan voor de deur, en daarna al de gezelligste avond van het jaar. Samen met vrienden, familie, thuis of in het café.

Maak van de laatste dag van dit jaar een onvergetelijke, Ruim 2500 liedjes staan klaar om door u en uw gezelschap ten gehore gebracht te worden. Van André Hazes tot Helene Fischer. Nederlands, Duits, Engelstalig. Smartlappen, aprés ski, schlagers, De grootste Engelse uit de  historie. De hele lijst vindt u hier. Uiteraard met de beste apparatuur, door ons gebracht en opgezet. En mocht u even uw stembanden willen smeren, dat zijn alle sets ook geschikt om uw laptop, ipod, tablet e.d. aan te sluiten, om uw eigen muziek te draaien. 

U wilt de sfeer verhogen, reserveer dan wat verlichting bij de uw set. Energiezuinige led verlichting die vrijwel alle kleuren kunnen weergeven. Muziekgestuurd of vooraf geprogrammeerd.

Ook dit jaar is de prijs voor een complete set € 125,00. Dus reserveer snel want op=op. Bel 06 54635912 of mail naar sales@karaokespecialist.nl..........

bottom of page