Nieuwe Karaokesongs toegevoegd.

We hebben de markt weer afgestruind naar nieuwe songs. Na jaren zoeken is het eindelijk gelukt om Marianne Rosenberg met "Ich bin wie Du" en Peter Maffay met "Du" op de kop te tikken. Speciaal daarvoor reisden we helemaal naar Wenen.

Voor de fans van Nederlandstalig repertoire is er op veler verzoek André Hazes met "Leef", Jeroen van der Boom met "Mag ik dan bij jouw" en het ultieme feestnummer van John de Bever met "Jij haalt die lach niet van mijn gezicht" aan de collectie toegevoegd.

Dus ga al in Januari helemaal los met de nieuwste aanwinsten, met de speciale januari aktie voor slechts 75 euro, meer dan 2500 liedjes. En we beloven meer volgt. In bestelling zijn onder andere

hits van de Keulse band Brings.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive